Search here:
 

Over Bouwis

Over Bouwis

Bouwis B.V. is een jong en dynamisch bedrijf wat er alles aandoet om u, onze partner, te ontlasten tijdens railinfra werkzaamheden. Doordat wij technische vakkennis in huis hebben, kunnen wij ook met u meedenken in de uitvoering van projecten. U kunt ten allen tijde contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Veiligheid, kwaliteit en expertise zijn onze drie belangrijkste speerpunten. Onze vakmannen hebben stuk voor stuk expertise in huis,  waardoor ze kwaliteit leveren onder veilig werkomstandigheden.

Betrouwbaar en betrokken zijn wij naar de klant toe. Wij zullen u te allen tijde optimaal ontzorgen en een betrouwbare partner zijn in de uitvoering van alle opdrachten. Samenwerking en een goede communicatie zijn termen die hier absoluut bij horen.

Scherpe eenheidsprijs, dat is wat wij u bieden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor welke prijs? Vraag gerust een offerte aan.

Ontstaangeschiedenis

Bouwis B.V. is een bedrijf dat sinds 2012 werkzaam is in de aanleg, het onderhoud en de renovatie van kabels en leidingen in de directe nabijheid van het spoor. 

Jeroen Bouwhuis, eigenaar van Bouwis B.V., heeft de afgelopen 30 jaar vele kennis en ervaring opgedaan in de infra spoorse wereld. In 2012 is hij voor zichzelf begonnen als zzp’er, waarnaar een flinke groei in 2017 het bedrijf is getransformeerd naar een Besloten Vennootschap Bouwis B.V.

Dit met als resultaat anno 2021 een prachtig bedrijf wat veel expertise en vakkennis waarborgt. Onze werknemers zijn stuk voor stuk ervaren vakmannen en beschikken over de juiste kennis en papieren. Sinds 2020 beheert Bouwis B.V. over een eigen pand in Hardenberg, wat zorgt en heeft gezorgd dat wij kunnen blijven vernieuwen en groeien, en zo onze opdrachtgever nog beter kunnen ondersteunen in verscheidende projecten.

Certificering en diploma’s

Bouwis B.V. is gecertificeerd voor de norm VCA** 2017/6.0. Verder beschikken al onze werknemers over een DVP pas, GPI certificaat, bodemsaneringskeuring en certificaten omtrent veilig werken langs het spoor. Aanvullend worden al onze arbeidsmiddelen jaarlijks gekeurd volgens de NEN3140 normering.

Hieronder vindt u de benodigde documenten.

VCA** 2017/6.0 Certificaat Bouwis B.V.

Verklaring Betalingsgedrag Bouwis B.V.

Wij leiden uw ondergrondse infra in goede banen