Search here:
 

Werkvoorbereiding & uitvoering

Werkvoorbereiding

Zonder werkvoorbereiding vinden er geen werkzaamheden plaats! Wij plannen, calculeren en monitoren zodat het werk in 1 keer goed uitgevoerd kan worden.

Werkvoorbereiding is de onmisbare schakel om verschillende disciplines tot elkaar te brengen. Door onze expertise en jarenlange ervaring in de civiele techniek weten wij precies waar we rekening moeten houden tijdens de voorbereidingen.

Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid houden wij scherp in de gaten. Door gebruik te maken van technische werkmethodieken zorgen wij ervoor dat de voorbereiding ten alle tijde aansluit met de uitvoering.

Uitvoering

Als uitvoerder zorgen wij ervoor dat u project in goede handen is! Als leidinggevende op de werkplaats houden wij voor u alle facetten die bij het project komen kijken in de gaten.

Van personeelsbezetting tot het uitvoeren van kwaliteitscontroles, van het bewaken van de planning tot het toezien op de levering van producten: Wij leiden het voor ú in goede banen.

Door onze kundigheid en opgedane kennis door de jaren heen, weten wij wat belangrijke aandachtspunten zijn. Samen met u zorgen wij ervoor dat het project juist opgeleverd wordt.

Wij leiden uw ondergrondse infra in goede banen